Resecity bokar kryssningar

Upplev alla delar av världen på en kryssning!

Självfallet bokar Resecity kryssningar! Det finns ett otroligt stort utbud av kryssningsbolag, alla med sin specialitet. Hur ska man välja, så att det blir rätt? Kanske är det en familje-kryssning som är aktuell för er del? Många firar bemärkelsedagar och tar med hela familjen och släkten, det finns något för alla oavsett ålder. Söker du avkoppling, lugn och ro eller är det rentav en bröllopsresa så kanske en vuxenkryssning passar bättre. Självklart finns det också olika klasser och kategorier på fartygen, precis som på hotell. Budget-, mellan- och lyxklass. Det är något vi lätt glömmer bort om vi ser på enbart priset. Helpension med eller utan dryckespaket, valet är ditt. Spännande utflykter finns att köpa när fartygen lägger till.

Vi bokar MSC Cruises, Royal Caribbean/RCCL, Hurtigruten, Princess Cruises och Carnival Cruises, för er som vill lite längre bort. Är det en nöjeskryssning eller weekend som lockar så finns hela Östersjöns utbud med Viking Line, Birka Cruises och Tallink/Silja.

Våra resesäljare på Resecity guidar dig till rätt val och vill du veta ännu mer kom in i någon av våra butiker och hämta kataloger!

 

 

 

 

Birka Cruises

Princess Cruises